Subiect: Rin-senpai's diary Dum Mai 30, 2010 12:40 pm
Salut! 1.Astazi am cautat prin CD-urile vechi fara motiv.Surpinzator am dat peste jocul Sherk .Surpinzator dinou m-am apucat sa-l joc si acumk sunt la ultimul nivel care e cam aiurea si pierd mereu 2.Romania pe locul 3 la EUROVISION!!! Bye! Poza de azi:
Ultima editare efectuata de catre Rin-senpai in Lun Mai 31, 2010 5:43 pm, editata de 1 ori
Subiect: Re: Rin-senpai's diary Lun Mai 31, 2010 5:43 pm
Hellou!
Azi am fost o incuiata in casa.De ce? Pentru ca Gabi si Alex m-au tarat pana in oras aseara, iar eu ca desteapata mi-am luat conversii fara sosete, iar acum piciorusele mele drage sunt praf de atatea bataturi Oricum , mi-am incercat talentul gastronomic si am creat cereale cu lapte, ceai, omleta cu salata. YEY! Am facut cadou un desen lui Anime, Acum toata clasa sare pe mine sa stie daca facem scoala sau nu maine, Furtuna afara...Mda, No Comment
Subiect: Re: Rin-senpai's diary Mier Iun 09, 2010 7:31 pm
Salut, jurnalule!! Stii cat de mult ma bucur sa-ti scriu dinou?Ahh, sorry ca n-am mai scris, a trebuit sa-mi mai repar mediile la scoala ca sa raman in TOP 5 al clasei. Mi-a fost dor si de fete( forum ) ma intreb daca s-a terminat concursul cu Regele/Regina.Verific mai incolo. Azi un coleg de-al meu m-a udat fara motiv prin curtea scolii...si mai eram si de partea lui Vine Ally pe 19 iunie in Ploiesti!!!YEYEYEYEYEY!! Deabea astept! Phoa,... tocmai mi-am amintit ca saptamanile astea voi fi plecata in unele zile si nu stiu daca mai intru.
Uite cum facem. Eu o sa mai pun in fiecare zi cate un videoclip cu o melodie.Majoritatea vor fi de la VOCALOID
Uite melodia de azi Kagamine Len - Paradichlorobenzene